tisdag 7 juni 2011

Veckans Goding - Rabarberkompott med havresmul


Rabarberkompott med havresmul

Nu är det rabarbernas säsong och det firar vi med att bjuda på rabarberkompottpaj i veckans goding. Den här godingen trivs bäst ihop med en klick härlig vaniljglass och bör avnjutas på en solig uteplats tillsammans med mysiga vänner.. :-) 


Tips! Passa på att plocka mycket rabarber nu.  Rabarber går nämligen utmärkt att frysa, skala och skiva i centimetertjocka bitar så kan du äta rabarberpaj även på vintern!

Hoppas det ska smaka!

Sötsura rabarber kramar  från /  Fiffiga Systrar


5 kommentarer:

Fiffiga Systrar sa...

Oh men MUMS!! Vad det såg gott ut!! Det kan jag tänka mig smakade riktigt bra i sommarvärmen i sköna Applerum! Mysigt!!

Måste berömma dig lite extra idag också och tacka för att du skött om bloggen så bra när jag var i solen och hade det suveränt!

Puss älskade lillstrumpa! / Syster

Fiffiga Systrar sa...

Ja det smakade fin fint! :-) Tack för berömmet! Skönt att ha dig hemma igen! Puss! /Lillstrumpa

Stjärnor & Champagne sa...

Heeejjjj!!! Vad kul att komma till er:) Mums vad gott, älskar rabarber har precis fryst ner lite så man har att tulla av. Hm ja vi får väl se vad deon lovar:) Kram Anne

LyckligaPraliner sa...

Rabarber rules :))

Fiffiga Systrar sa...

Härligt att ha dig här Anne! Kram Emelie och Elin